Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ve cami görmek

Rüyada mezarlık ve cami görmek

Rüyada mezarlık ve cami görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, her şeyin gönlünce olacağına, şan şöhret kazanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık ve cami gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada cami ve mezar görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami içinde mezar görmek üzüntülerini bölüşeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek sorunların son bulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta cami görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarlık ve cami görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami bahçesinde mezar görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada cami bahçesine girmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada camiye göndermek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hikmete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments