Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sürahi kırmak

Rüyada cam sürahi kırmak

Rüyada cam sürahi kırmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada cam sürahi kırmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Rüyada cam sürahi kırmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürahi kırmak mutluluğun aileye geri döneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahi görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, istediği gibi hareket edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada cam sürahide su görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahi bardak görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, muradının gerçekleşeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam sürahiden su içmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments