Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami çeşmesi görmek

Rüyada cami çeşmesi görmek

Rüyada cami çeşmesi görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami çeşmesi gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, strese gireceğine, gergin olacağına tabir olunur.

Rüyada cami içinde çeşme görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hayır vereceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Rüyada cami çeşmesi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su taşımak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden yıkanmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada su akan çeşme görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments