Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içinde çeşme görmek

Rüyada cami içinde çeşme görmek

Rüyada cami içinde çeşme görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada cami içinde çeşme gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Rüyada cami içinde çeşme görmek yakın akrabadan gelecek habere, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada cami çeşmesi görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak çok zor günler geçireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada caminin içinde dua etmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, rızkının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada deniz içinde cami görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada caminin içinde oturmak hoş olmayan sözler işiteceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments