Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami çeşmesinde abdest almak

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak geçiminin yerinde olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak varolan borçların ödeneceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmede abdest almak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami içinde çeşme görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada cami çeşmesi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bol muhabbette kalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hoşluk içinde olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek mutlu ve huzurlu olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments