Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek parasının her geçen gün artacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, rızkının azalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işsizseniz işe gireceğinize yorulur.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, helal kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments