Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıyı sökmek

Rüyada çatıyı sökmek

Rüyada çatıyı sökmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çatıyı sökmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada çatı sökmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada çatıyı sökmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısını sökmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikiş sökmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada teker sökmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada ördüğü örgüyü sökmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada taş sökmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördüğünü sökmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments