Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda gezmek

Rüyada cami avlusunda gezmek

Rüyada cami avlusunda gezmek güzel huylarını terk edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yarar getireceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda gezmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada cami avlusunda gezmek dünya malı elde edeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camii avlusu görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda su içmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusuna girmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, büyük başarılara kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda su görmek gıybet edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusunda oturmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada cami avlusu süpürmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments