Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusuna girmek

Rüyada cami avlusuna girmek

Rüyada cami avlusuna girmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, mutluluğunun da artacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusuna girmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada cami avlusuna girmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunda bebek görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunu temizlemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest almak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunu süpürmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusunda oturmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusu temizlemek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda kalabalık görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments