Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda su içmek

Rüyada cami avlusunda su içmek

Rüyada cami avlusunda su içmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda su içmek gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada cami avlusunda su içmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusundan su içmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada cami avlusunda su görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda ağlamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda uyumak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda dua etmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada cami avlusu temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, dünyasının iyileşmesine işaret eder.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments