Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada künye takmak

Rüyada künye takmak

Rüyada künye takmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, atılıma geçeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada künye takmak gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada kola künye takmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada künye takmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker künyesi takmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulur.

Rüyada altın künyeler takmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kola altın künye takmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada altın künye takmak iyi huylar edineceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sabit geliri olacağına yorulur.

Rüyada koluna altın künye takmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş künye takmak aydınlığa çıkılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments