Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın künye takmak

Rüyada altın künye takmak

Rüyada altın künye takmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, geçim derdine düşeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sağlığının yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın künye takmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada altın künye takmak yaraların merheminin bulunulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın künyeler takmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kola altın künye takmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın künye takmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş künye takmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada künye takmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker künyesi takmak ele geçen paranın daha da artacağına, başarılarının sürekli olacağına, dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada kola künye takmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments