Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın künye takmak

Rüyada koluna altın künye takmak

Rüyada koluna altın künye takmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, canın sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın künye takmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Rüyada koluna altın künye takmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda altın künye görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada altın künye takmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kola altın künye takmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Rüyada altın künyeler takmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine inanılır.

Rüyada gümüş künye takmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada kola künye takmak herkesin takdirinin toplanacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asker künyesi takmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments