Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsünü sıkmak

Rüyada birinin göğsünü sıkmak

Rüyada birinin göğsünü sıkmak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, gergin olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yeni işlere girişileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet eder.

Rüyada birinin göğsünü sıkmak gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Rüyada birinin göğsünü sıkmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünü sıkmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon suyu sıkmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada yağ bezesi sıkmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanak sıkmak her daim bereketli işler yapacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada kafasına sıkmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada nar sıkmak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve parfüm sıkmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments