Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır sıkmak

Rüyada çamaşır sıkmak

Rüyada çamaşır sıkmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yani babasına benzeyeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır sıkmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada çamaşır sıkmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak de rahatının yerine geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal sıkmak şansının açık olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yumruk sıkmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet eder.

Rüyada çok parfüm sıkmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada aynada sivilce sıkmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu sıkmak yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments