Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır yıkayıp asmak

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, üzücü haberler alacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının çamaşırını asmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Rüyada tele çamaşır asmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağaca çamaşır asmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırı asmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak hatalı yollara sapılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments