Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye çamaşır asmak

Rüyada bahçeye çamaşır asmak

Rüyada bahçeye çamaşır asmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, garanti olacak makama oturacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkona çamaşır asmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak bir süre zorluk çekeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çamaşırları asmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır asmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır asmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments