Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca çamaşır asmak

Rüyada ağaca çamaşır asmak

Rüyada ağaca çamaşır asmak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada ağaca çamaşır asmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada evin içine çamaşır asmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çamaşır asmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulur.

Rüyada temiz çamaşır asmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır asmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece çamaşır asmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına inanılır.

Rüyada ıslak çamaşır asmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda çamaşır asmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments