Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çamaşırını asmak

Rüyada başkasının çamaşırını asmak

Rüyada başkasının çamaşırını asmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada başkasının çamaşırını asmak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tele çamaşır asmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşır asmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinde çamaşır asmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada çamaşır yıkamak ve asmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çamaşırını asmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, huzur ve saadet bulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments