Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın köstekli saat görmek

Rüyada altın köstekli saat görmek

Rüyada altın köstekli saat görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, mutsuz olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Rüyada altın köstekli saat gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Rüyada altın köstekli saat görmek çok büyük kazançlar getireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada köstekli saat bulmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada altın köstek görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada altın köstek takmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Rüyada köstek görmek tecrübe sahibi olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi kol saati görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize inanılır.

Rüyada altın kol saat görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada altın saat görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments