Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köstek görmek

Rüyada köstek görmek

Rüyada köstek görmek kırılan kalplerin barışacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada köstek gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada köstekli saat bulmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın köstek görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, insan sevindireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada altın köstek takmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada altın köstekli saat görmek verilen emeğin boşa gideceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Rüyada köstek görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments