Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır asmak ve toplamak

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayaline kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşır asmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada renkli çamaşır asmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır asmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, saygın biri olacağına inanılır.

Rüyada çatıya çamaşır asmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, malının ve parasının da artacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çamaşır asmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır asmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde çamaşır asmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments