Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamaşır asmak

Rüyada kirli çamaşır asmak

Rüyada kirli çamaşır asmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının eksilmeyeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kirli çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada kirli çamaşır asmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı çamaşır asmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kötü gidişe dur denileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamaşırları asmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak rakiplerini alt edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır asmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments