Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çamaşır asmak

Rüyada yeşil çamaşır asmak

Rüyada yeşil çamaşır asmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada yeşil çamaşır asmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Rüyada yeşil çamaşır asmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkamak ve asmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ıslak çamaşır asmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır yıkamak asmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gece çamaşır asmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak iyi halin geleceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments