Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde çamaşır asmak

Rüyada evde çamaşır asmak

Rüyada evde çamaşır asmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, onun zamanını çalacağına rivayet eder.

Rüyada evde çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Rüyada evde çamaşır asmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve çamaşır asmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulur.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak insan sevindireceğine, dua alacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada gece çamaşır asmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hem yıpranacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalettir.

Rüyada çamaşır yıkamak asmak kendini toparlayamayacağına, bunun için her gün şükredeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çamaşır asmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada ağaca çamaşır asmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments