Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşır asmak

Rüyada iç çamaşır asmak

Rüyada iç çamaşır asmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, korkularının üzerine gideceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak elinin darlık görmeyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşır asmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı asmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde çamaşır asmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz çamaşırları asmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Rüyada başkasının evinde çamaşır asmak kredi çekileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments