Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya çamaşır asmak

Rüyada çatıya çamaşır asmak

Rüyada çatıya çamaşır asmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıya çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada çatıya çamaşır asmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uzak bir yola gidileceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Rüyada renkli çamaşır asmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çamaşır asmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çamaşır asmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada bebek çamaşırı asmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, dinamik olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments