Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumrukla cam kırmak

Rüyada yumrukla cam kırmak

Rüyada yumrukla cam kırmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumrukla cam kırmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada yumrukla cam kırmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Rüyada cama yumruk atmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşından yumruk yemek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yolculuğa çıkmaya, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sert yumruk atamamak şansa, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada elini yumruk yapmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye yumruk atmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnına yumruk yemek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada burnuna yumruk yemek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments