Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, daima önüne bakacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürahi kırıldığını görmek prestij kazanılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada cam sürahi kırmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cam sürahi bardak görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cam sürahiden su içmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam sürahide su görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Rüyada cam sürahi görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments