Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu cam sürahi görmek

Rüyada su dolu cam sürahi görmek

Rüyada su dolu cam sürahi görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu cam sürahi gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek kısmetlerinin de kapanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada su dolu sürahi görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahiden su içmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, feraha ermeye, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahide su görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada dolu sürahi görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahi görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Rüyada cam sürahi kırmak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments