Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sürahi görmek

Rüyada cam sürahi görmek

Rüyada cam sürahi görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalettir.

Rüyada cam sürahi gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada cam sürahide su görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Rüyada cam sürahiden su içmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam sürahi almak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine yorulur.

Rüyada cam sürahi görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada cam sürahi kırmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, tövbe etmeye işaret eder.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada cam sürahi bardak görmek güzel haberler alacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments