Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi kırıldığını görmek

Rüyada sürahi kırıldığını görmek

Rüyada sürahi kırıldığını görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürahi kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yokluk içine gireceğine yorulur.

Rüyada sürahi kırıldığını görmek başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak ve sürahi görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir sürahi ayran görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada porselen sürahi görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada cam sürahi kırmak maddi zarar edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine yorulur.

Rüyada kırık sürahi görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir yenilgi alacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürahi yıkamak kişinin alım gücünün yükseleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments