Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolyenin kopmasını görmek

Rüyada altın kolyenin kopmasını görmek

Rüyada altın kolyenin kopmasını görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada altın kolyenin kopmasını gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye takan birini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolye ucu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi kolye görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın taşlı kolye görmek önün açılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve kolye görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments