Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye ucu görmek

Rüyada altın kolye ucu görmek

Rüyada altın kolye ucu görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayatının da düzene gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın kolye ucu gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Rüyada altın kolye ucu bulmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazançta zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye ucu görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye ucu almak çok yoğun çalışacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kolye ucu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendi geleceğine delalettir.

Rüyada kolye ucu kaybetmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalettir.

Rüyada kolye ucu bulmak başarılara yeni başarılar katılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Rüyada kalpli kolye ucu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments