Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye takan birini görmek

Rüyada altın kolye takan birini görmek

Rüyada altın kolye takan birini görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Rüyada altın kolye takan birini gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada altın kolye takan birini görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takan erkek görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın takan kadın görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın takan erkek görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada altın takan birini görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada küpe takan birini görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments