Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam su şişesi görmek

Rüyada cam su şişesi görmek

Rüyada cam su şişesi görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam su şişesi gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Rüyada cam şişeden su içmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada cam su şişesi görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu cam şişe görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada cam şişede su görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam şişede süt görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam şişe yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam şişe görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam şişe kırmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments