Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam şişe kırmak

Rüyada cam şişe kırmak

Rüyada cam şişe kırmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada cam şişe kırmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada cam şişe kırmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada şişe kırmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada şarap şişesi kırmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişe kırmak görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet eder.

Rüyada bira şişesi kırmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments