Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe kırmak görmek

Rüyada şişe kırmak görmek

Rüyada şişe kırmak görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancı arttıracağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada şişe kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada şişe kırmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada soda şişesi kırmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişe kırmak görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada içki şişesi kırmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesini kırmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada şarap şişesi kırmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam şişe kırmak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments