Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe kırmak

Rüyada şişe kırmak

Rüyada şişe kırmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Rüyada şişe kırmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada bira şişesi kırmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şarap şişesi kırmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada soda şişesi kırmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişe kırmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada içki şişesi kırmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, insanları kandıracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada cam şişe kırmak başarı kazanılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı şişesi kırmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments