Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap şişesi kırmak

Rüyada şarap şişesi kırmak

Rüyada şarap şişesi kırmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada şarap şişesi kırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Rüyada şarap şişesi kırmak maddi zararını karşılayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap şişesi görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şişe şarap içmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada şarap şişesi almak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada şişeyle şarap içmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada şişeden şarap içmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, küskünlüklerin oluşacağına işaret eder.

Rüyada boş şarap şişesi görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şarap şişeleri görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments