Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sandık görmek

Rüyada cam sandık görmek

Rüyada cam sandık görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalettir.

Rüyada cam sandık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada cam sandık görmek saadetinin yükseleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sandığı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, yağmur yağmamasına yorulur.

Rüyada sandık kaldırmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek çok mutsuz olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sandık görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada antika sandık görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahit sandığını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Rüyada dolu sandık görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, zor zamanların geride kalacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments