Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla cam kırmak

Rüyada silahla cam kırmak

Rüyada silahla cam kırmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada silahla cam kırmak gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada silahla cam kırmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada cam ayna kırmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev camı kırmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon camı kırmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada cam kavanoz kırmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet eder.

Rüyada buzlu cam kırmak insan sevindireceğine, dua alacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada cam çay bardağı kırmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments