Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırmak görmek

Rüyada cam kırmak görmek

Rüyada cam kırmak görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cam kırmak gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Rüyada camı kırmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camları kırmak sorunlarının tamamen biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin camını kırmak gururlandıracak işler yapacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada silahla cam kırmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yumrukla cam kırmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada topla cam kırmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, ortaklıkların bozulacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev camı kırmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments