Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topla cam kırmak

Rüyada topla cam kırmak

Rüyada topla cam kırmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, yükseleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada topla cam kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada topla cam kırmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam pencere kırmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çekiçle cam kırmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak kapanan kapıların açılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırmak görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada dükkan camı kırmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan eşya kırmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments