Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırılması duymak

Rüyada cam kırılması duymak

Rüyada cam kırılması duymak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada cam kırılması duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada cam kırılması sesi duymak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kötülüklerden uzak olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıldığını duymak çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırılması duymak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırılma sesi duymak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hem verimi yükselteceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments