Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarını süpürmek

Rüyada cam kırıklarını süpürmek

Rüyada cam kırıklarını süpürmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Rüyada cam kırık süpürmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam süpürmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada cam kırıkları süpürmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırığı süpürmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığını süpürmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek eğlenceli günler geçirileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yolda cam kırıkları görmek varolan borçların ödeneceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments