Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa iğne battığını görmek

Rüyada ayağa iğne battığını görmek

Rüyada ayağa iğne battığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinin bollaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa iğne battığını gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada ayağına iğne battığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu iğne battığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, daha çok dünya malı edineceğine işaret eder.

Rüyada ele iğne battığını görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Rüyada eline iğne batması görmek çok büyük adımlar atılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline iğne battığını görmek beklenilen takdiri alacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzına iğne battığını görmek haneye nifak gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments