Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin kenarında durmak

Rüyada denizin kenarında durmak

Rüyada denizin kenarında durmak iyi halini yitireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hane içine ay doğacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin kenarında durmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada deniz kenarinda durmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin kenarında durmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, malının artacağına, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kenarında durmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada nehir kenarında durmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde durmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments