Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kenarında oturmak

Rüyada cam kenarında oturmak

Rüyada cam kenarında oturmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada cam kenarında oturmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada cam kenarında durmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında oturmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında oturmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada suyun kenarinda oturmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Rüyada sahil kenarında oturmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet eder.

Rüyada çay kenarında oturmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments