Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozet kapağı görmek

Rüyada klozet kapağı görmek

Rüyada klozet kapağı görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, evine haciz geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada klozet kapağı gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada klozet kapağı görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada diz kapağında kıl görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bira kapağı görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, geçim derdi yaşayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gazoz kapağı açmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapak toplamak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kapak görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, makamının ve ününün artacağına, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments